LIFE IS A CABARET,
SO COME TO THE CABARET.

O nama

Lafayette najbolje opisuju reči njegovog osnivača i idejnog tvorca koncepta Aleksandra
Kajmakovića: “U ovom trenutku rukovodimo sa preko 15 restorana različitih profila u Srbiji. I pored toga
Lafayette posmatram kao priču za sebe. On nije samo restoran niti je samo klub, on je jedinstven i originalan koncept kome je glavni cilj da “napadne” sva čula gosta. Uspeli smo da u jednom prostoru stvorimo gastronomsko i pozorišno carstvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.”
Aleksandar, pored toga dodaje: ”Ključ uspeha Lafayetta je zaista u njegovoj originalnosti. Naš svet je pun restorana, klubova, pozorišta, kabarea, ali jedino Lafayette zahvaljujući preciznim miksovanjem svega, kod gosta izaziva apsolutnu katarzu. Često nam se desi da gosti dolaze iz najudaljenijih delova Evrope i sveta u Beograd samo da bi prisustvovali predstavi u Lafayette-u i uživali u njegovoj internacionalnoj kuhinji”.

Ponosni smo na uspeh koji smo ostvarili od samog otvaranja, a još ponosniji što naši gosti iznova uživaju u neverovatnom spoju umetnosti i kulinarstva, svojstvenom samo za Lafayette.

Lako ćete nas naći. Nalazimo se u Karađorđevoj ulici, u Beton Hali, na samoj raskrsnici između novog i starog dela prestonice Srbije. Iznad nas se nalazi legendarna Kalemegdanska tvrđava, a iznad nje se pruža najlepše beogradsko nebo.
Baš na ovom mestu vas čekamo svakoga dana, da podelimo sa vama sve čarolije kulinarstva, na čelu sa našim poznatim šefom kuhinje i njegovim profesionalnim timom.
Naša misija je jasna – da zadovoljimo svako vaše čulo pažljivo doziranom kombinacijom gastronomije i hedonizma.
Pored specijaliteta svetski poznatnih kuhinja, svakog vikenda ćemo se potruditi da vam pružimo mnogo više od kabarea, mnogo ukusnije od restorana i mnogo energičnije od kluba. Spoj spektakla, umetnosti i ljubavi prema nastupu, u seriji nezaboravnih performansa naših plesnih i
vokalnih umetnika.
Pripemili smo za vas još mnogo toga interesantnog, ali hajde da ponešto bude i iznenađenje. Dođite i uverite se sami zbog čega je Lafayette našao svoje mesto u srcima Beograđana i svih onih koju su nas posetili sa svih strana sveta i uživali u spektaklu koji nudimo!

Previous slide
Next slide
Scroll to Top